روش های مختلف مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی از روشهایی است که هرگز توصیه نمیشود وتقاضای افراد دارای شرایط زیر قابل ارجاع به هیئت رسیدگی به امور مهاجرت و پناهندگی کانادا نیست: تشخیص داده شود متقاضی، پناهنده کشوری است که میتواند به آن بازگردد. از طریق مرز کانادا و ایالت متحده آمریکا وارد شده باشد. به علت فعالیت‌های مجرمانه و نقض حقوق بشر برای امنیت کانادا خطرناک باشد. مدارکی از متقاضی مبنی بر درخواست قبلی‌ ردّ شده پناهندگی کانادا موجود باشد. در مسیر مهاجرت به کانادا، در کشوری که امکان پناهنده شدن را داشته است، توقف کرده باشد.

مشخصات

مهاجرت به کانادا از طریق کار دارای شرایطی میباشد که ویزای موقت کار می تواند برای بازه های زمانی متنوع از چند روز گ تا چندسال صادر شود. در اکثر موارد، فرآیند درخواست ویزای کار 2 مرحله ای است. ابتدا، باید کارفرمای کانادایی اجازه ی دولت را برای استخدام فردی خارج از کانادا دریافت کند. پس از دریافت این مجوز، کارمند انتخاب شده باید درخواست ویزای کار کند و پیش از ورود به کانادا، آن را دریافت نماید. ویزای کاری که برای شغل خاصی در کانادا اعطا می شود، به آن کار وابسته است. بنابراین کارمند خارجی تنها می تواند برای کارفرمایی کار کند که در ویزای کارش مشخص شده است. اگر فرد در طول اقامت موقت خود کارفرمای دیگری پیدا کند و هنوز اقامت دائم کسب نکرده باشد، باید دوباره درخواست ویزای کار دهد و برای کار جدید پیش از تغییر شغل خود ویزای کار بگیرد. برای کسب ویزای کار، راه های مختلفی وجود دارد. بسته به ملیت کارمند خارجی، حرفه ی تخصصی او و کار مورد نظرش در کانادا، ممکن است پروسه ی دریافت ویزا تغییر کند.

مشخصات

گام اول برای مهاجرت به کانادا از طریق کار : ابتدا باید بررسی شود که هیچ شهروند کانادایی یا شهروند مهاجر دارای اقامت دائم در حال حاضر برای انجام کار مورد نظر کارفرمای کانادایی وجود ندارد. بر همین اساس ضروری است اداره منابع انسانی و توسعه کانادا (HRSDC) باید درخواست کافرما را ارزیابی (LMIA) و تأیید کند مجوز کاری را که از سوی اداره مهاجرت صادر می شود اثر منفی بر اقتصاد کانادا نخواهد داشت. در بعضی موارد محدود، ویزای کار بدون نیاز به ارزیابی توسط دفتر مهاجرت کانادا صادر می شود. این موارد عبارتند از: وجود یک توافق بین المللی. مثل توافق تجارت آزاد آمریکای شمالی (NAFTA) اگر ورود این فرد خاص نفع ویژه ی اقتصادی، اجتماعی یا فرهنگی برای کانادایی ها داشته باشد. امکان استخدام و گرفتن ویزای کار برای همسر یا شریک عاطفی فردی که خود برای اقامت در کانادا ویزای کار یا اقامت موقت تحصیلی دارد. اگر کاری که فرد برای آن در نظر گ شده، ماهیت خیریه یا مذهبی داشته باشد. اگر فردی به جز دلایل بالا، به دلیل خاصی مثلا درخواست پناهندگی به کانادا، نیاز دارد از خود حمایت مالی کند و مشغول به کار باشد.

مشخصات

مهاجرت به عنوان نیروی کار متخصص یکی از روش های مختلف مهاجرت به کانادا میباشدکه مهاجران تحت عنوان نیروی کار متخصص بر اساس توانایی خود در میزان مشارکت آنها در اقتصاد کانادا انتخاب می شوند . برای گزینش افراد با تجربه کاری تخصصی که تمایل به مهاجرت به کانادا را دارند سیستم جدیدی به نام اکسپرس انتری وجود دارد . سیستم اکسپرس انتری برای گزینش تقاضانامه های اقامت دایم تحت عنوان برنامه های مهاجرتی اقتصادی فدرال به صورت زیر می باشد .

مشخصات

روشهای مختلفی برای مهاجرت به کانادا وجود دارد که یکی از راههای آن تحصیل در کانادا میباشد که در این روش متقاضی با تحصیل در یکی از کالج ها یا دانشگاه های کانادا امکان مهاجرت به کانادا را بلافاصله پس از اتمام تحصیل خواهد داشت. تحصیل میتواند در یکی از دوره های لیسانس یا فوق لیسانس یا دکترا یا کالج با تعداد ساعات بیش از ۱۸۰۰ ساعت باشد. متقاضی پس از پایان تحصیل در فاصله ۳۰ روز کاری تایید اقامت خود را دریافت خواهد کرد.

مشخصات

متقاضیان برای مقطع قبل از دبیرستان برای مهاجرت به کانادا می توانند از مقطع قبل از دبستان تا دبیرستان برای مدارس کانادا درخواست بدهند و در نهایت دیپلم کانادا را دریافت کنند . ادارات آموزشی هر استان برنامه مشخصی برای دانش آموزان خارجی متقاضی دارند و مدارس مشخصی در هر استان برای این منظور با کادر آموزش دیده مهیا شده است سیستم انتخابی مدارس بر اساس سن متقاضی است بدین صورت که فرد از 5 سال تا 18 سال می تواند در این مدارس ثبت نام کند. شرط زبان در بیشتر این مدارس برای دانش آموزان ایرانی قرار داده نشده است و پیش نیاز های هر متقاضی بر اساس سطح زبان در طول تحصیل ارایه می شود.

مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی: مدارس ,کانادا ,متقاضی ,دبیرستان ,مقطع ,دبیرستان برای ,دانش آموزان ,برای دانش ,برای مهاجرت ,متقاضیان برای
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.
مهاجرت به کانادا از طریق کار و تخصص ، کانادا به طور فعالانه به دنبال نیروی کار و کارگران خارجی حرفه ای برای کمک به رشد نیروی کار ملی قوی است. اگر شما به دنبال کار دائم و یا موقت در کانادا هستید، یا حتی اگر شما یک کارفرمای کانادایی به دنبال نیروی کار ماهر و حرفه ای از خارج از کشور هستید، این مقالات ارزشمند در سایت ما به شما در تحقق اهداف شما کمک خواهد کرد.

مشخصات

در مورد مهاجرت به کانادا از طریق کار باید به موارد زیر اشاره نمود : در صورتی که حرفه و کار شما زیر مجموعه مشاغلی باشد که نیاز به تأییدیه اداره منابع انسانی و توسعه کانادا جهت اخذ مجوز نداشته باشد و همچنین دارای شرایطی باشید که بتوانید بدون ویزا وارد کانادا شوید، می توانید در هنگام ورود به کانادا نیز برای اخذ مجوز اقدام کنید. در صورت فعالیت تمام وقت و پرداخت مالیات به دولت کانادا، پس از یک سال می توانید جهت اخذ اقامت دائم این کشور اقدام و متعاقب آن (حدود سه سال) پاسپورت این کشور را دریافت کنید و در نتیجه به عنوان شهروند کانادا در این کشور ست کنید. افرادی که با ویزای بازدید تجاری و به عنوان بیزینس ویزیتور (business visitor) وارد خاک کانادا می شوند تحت شرایطی نیاز به اخذ این مجوز ندارند. فرزندان اشخاصی که موفق به اخذ مجوز کار در کانادا شده اند، می توانند تا پایان دوره دبیرستان از آموزش رایگان در مدارس کانادا بهره مند شوند. فارغ التحصیلان دانشگاه های معتبر کانادا ظرف سه ماه پس از دریافت مدرک خود می توانند درخواست مجوز کار از دولت کانادا را نمایند.

مشخصات

یکی از روش های اقامت در کانادا مهاجرت از طریق اخذ پیشنهاد کار: مهندسی عمران، معماری، مکانیک، برق و کامپیوتر و همچنین تکنسین های فنی، مشاغل مهارتی نظیر جوشکاری، تعمیرات، لوله کشی، کاشی کاری، آشپزی، کشاورزی و … می توانند از طریق این روش در کمتر از یک سال و با دانش ابتدایی زبان، برای خود و خانوادشان اقامت دایم کانادا را دریافت نمایند.

مشخصات

از نکات مهم برای مهاجرت و اقامت به کانادا میتوان به موارد زیر اشاره نمود : سیستم بیومتریک (اثر انگشت و عکس) برای متقاضیان ویزای توریستی کانادا (بین 14 الی 79 سال) الزامی است. و با توجه به تعطیلی سفارت کانادا در ایران، متقاضیان مراحل اخذ ویزای خود باید به یکی از سفارت های کانادا در کشورهای مجاور (آنکارا و استانبول، ارمنستان، آذربایجان، گرجستان، کویت، بحرین، امارات) مراجعه نمایند. در صورتی که فرزندان زیر ۱۸ سال بدون والدین سفر می کنند باید رضایت نامه کتبی والدین خود را به همراه سایر مدارک ارائه نمایند و باید مشخص شود وظیفه سرپرستی از وی در مدتی که در کانادا اقامت دارد با چه کسی است. هم چنین اگر فقط یکی از والدین همراه فرزند باشد، باید رضایت نامه والد دیگر را داشته باشد.

مشخصات

مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی به وسیله اسپانسرها که از خارج خاک کانادا هم میتوانند اقدام کنند و درخواست پناهندگی خود را مطرح نمایند .لازم به ذکر است که کلیه مخارج این اشخاص باید توسط اسپانسرها تقبل گردد که شامل هزینه کامل یک سال زندگی در کانادا خواهد بود و افرادی که از این طریق اقدام نکنند ناچارا باید وارد خاک کانادا شده و در همانجا درخواست پناهندگی خود را مطرح نمایند .


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی: کانادا ,پناهندگی ,اسپانسرها ,طریق ,مطرح نمایند ,درخواست پناهندگی ,وسیله اسپانسرها ,طریق پناهندگی
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.
مهاجرت به کانادا از طریق ساسکاچوان از طریق نیروی کار ماهر دارای شرایط زیر میباشد : برای افرادی که تمایل دارند در ساسکاچوان زندگی و کار کنند .متقاضیان زیر می توانند برای این بخش از برنامه مهاجرتی واجد شرایط باشند: نیروی کار ماهر،کارگران ماهر ،حرفه ای ها و مدیرانی که یک پذیرش برای کار تمام وقت از یک کارفرما در ساسکاچوان دارند نیروهای ماهری که پیشنهاد کار ندارند اما برای یکی از مشاغل بسیار مورد نیاز در ساسکاچوان مهارت بالایی دارند نیروهای کار ماهر که حداقل ۶ ماه در ساسکاچوان دارای اجازه کار معتبر از اداره مهاجرت و شهروندی کانادا باشند در این برنامه مهاجرتی متقاضی بایستی : ۶۰ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز ارزیابی را کسب کند. حداقل در ۱۰ سال گذشته یک سال سابقه کار در شغل مورد نظر خود را داشته باشد. حداقل امتیاز زبان CLB4 راداشته باشد. تحصیلات آکادمیک با حداقل مدرک یا گواهینامه یکساله داشته باشند. تمکن مالی داشته باشد.

مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی: ساسکاچوان ,حداقل ,ماهر ,کانادا ,امتیاز ,داشته ,داشته باشد ,دارند نیروهای ,برنامه مهاجرتی ,طریق ساسکاچوان
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.
یکی از روشهای مهاجرت به کانادا ، مهاجرت به کانادا از طریق ساسکاچوان میباشد که در واقع برنامه نیروی متخصص ساسکاچوان نام دارد استان ساسکاچوان جهت سال 2017 برنامه های مهاجرت استان و همچنین ظرفیت هر برنامه را جهت پذیرش مهاجر و اقامت دایم کانادا اعلام نمود.ظرفیت این دوره 600 نفر می باشد. استان ساسکاچوان دارای برنامه های مختلف جذب مهاجر از جمله روش تخصصی ، روش کار آفرینی، اقامت دانشجویان و تجربه استان ساسکاچوان می باشد. همچنین روش تخصصی اکسپرس اینتری هم یکی از روشهای مهاجرت این استان میباشد. متقاضیان روش اکسپرس اینتری استان ساسکاچوان ابتدا موفق به دریافت سرتیفیکیت این استان شده و سپس جهت اقامت دایم اقدام می نمایند .

مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی: استان ,ساسکاچوان ,برنامه ,مهاجرت ,اقامت ,کانادا ,استان ساسکاچوان ,اقامت دایم ,اکسپرس اینتری ,متخصص ساسکاچوان ,برنامه نیروی ,نیروی متخصص ساسکاچ
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.
برای ویزای توریستی کانادا مدارک شما به دقت بررسی و کنترل می شوند و برحسب شرایط خاص پرونده ممکن است مدارک بیشتری از شما خواسته شود. پس از اینکه مدارک کامل شد، یک الی دو هفته زمان میبرد تا همکاران بخش اجرایی ما درخواست ویزای شما را به سفارت ارائه دهند. تکمیل فرمها و پرداخت وجوه مرتبط نیز در همین مرحله انجام میگیرد. حتما فرمهایی که برای شما پر شده است را به دقت مطالعه نمایید و به ما تاییدیه دهید. پس از طی این مراحل، نامه انگشت نگاری در اختیار شما قرار داده می شود و شما تا یک ماه فرصت دارید به محل موردنظر مراجعه نمایید. انتخاب محل انگشت نگاری با شماست: از دبی، آنکارا و ایروان گ تا رم، پاریس، شیکاگو و … توجه نمایید که کانادا در حال حاضر نیازی به تعیین وقت سفارت ندارد و انگشت نگاری در هر روز و هر زمانی که شما بخواهید در این بازه یک ماهه قابل انجام است.

مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی: انگشت ,نگاری ,نمایید ,مدارک ,کانادا ,ویزای ,انگشت نگاری ,توریستی کانادا ,ویزای توریستی ,برای ویزای ,ویزای توریستی کانادا ,برای ویزای توریستی
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.
یکی از روش های متداول برای مسافرت و گردش در کشورهای گوناگون، اخذ ویزای توریستی است. بسیاری از گردشگران و مهاجران به دلیل شرایط مناسب اجتماعی و اقتصادی که در کانادا وجود دارد، بازدید از این کشور را در اولویت قرار می دهند. دولت کانادا به علت کثرت درخواست های ویزای توریستی کانادا، قوانینی بسیار جدی در این زمینه برای ورود متقاضیان خارجی وضع نموده است؛ البته در صورت آشنایی کامل با این قوانین و تکمیل دقیق مدارک کار سختی برای اخذ ویزای توریستی کانادا نخواهید داشت و میتوانید از سایتهای معتبر اینترنتی برای اخذ ویزای توریستی اقدام نمایید .

مشخصات

یکی از راههای اقامت در کانادا اجازه کار کانادا برای متقاضیان با پیشنهاد کار تنها به این شرط که شما از سوی کارفرمای خاصی مورد حمایت باشید به صورت موقت صادر شده است. پیشنهاد کار به خودی خود باید توسط یک شهروند کانادایی برای شخص صادر گردد و آن کارفرما آثار تلاش خود برای استخدام یک شهروند کانادایی قبل از استخدام یک کارگر خارجی را به اثبات برساند. زمانی که تمام معیارها برای اخذ مجوز کار و ویزای کار کانادا فراهم شود شما می توانید مجوز را دریافت کنید.

مشخصات

یکی از راه های مهاجرت به کانادا و اقامت د رکانادا از طریق پناهندگی می باشد که البته روش مناسبی برای پیشنهاد و گزینه های اول مهاجرتی نمی باشد و در صورتیکه متقاضی مهاجرت به کانادا امکان مهاجرت به روش های دیگر را دارد بهتر است که از طریق پناهندگی مهاجرت نکند. مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی به این صورت می باشد که افرادی که به دلیل امنیت در کشور خود به کشورهای دیگری از جمله این کشور مهاجرت می نمایند یا به عبارتی به کشورهای دیگر پناه می برند یک سری حق و حقوق به شخص تعلق می گیرد که البته در صورتی امکان پذیر می باشد که شخص بتواند ادعای خود را اثبات نماید.

مشخصات

مدارس خصوصی در هر استانی وجود دارند و برای خانواده هایی که به دنبال تحصیل در کانادا در مدارس خارجی هستند بسیار جذاب به نظر می آیند. تمامی مدارس خصوصی باید توسط وزارت آموزش در استان یا محدوده ی خود، ثبت شده باشند و می بایست برنامه ی درسی و دیگر استانداردهای تعیین شده توسط وزارتخانه های مربوطه را اجرا کنند. خانواده ها می توانند مدارسی را انتخاب کنند که فقط مخصوص پسرها، فقط مخصوص دخترها و یا اینکه مختلط باشند. برخی از مدارس خصوصی برنامه های شبانه روزی دارند، برخی دیگر روزانه هستند و بسیاری از آن ها هر دو مدل را ارائه می دهند. بسیاری از مدارس خصوصی به یک عقیده ی مذهبی خاص پایبند هستند، بر آموزه های اخلاقی خاصی تأکید می کنند و استانداردهایی دقیق و علمی را اِعمال می کنند.

مشخصات

مدارک مورد نیاز برای تحصیل در کانادا : فرم های مربوطه شامل فرم تقاضای اصلی، فرم اطلاعات خانواده، فرم اطلاعات تکمیلی، فرم وکالت، فرم تعیین قیم برای افراد زیر 18 سال مدارک پذیرش از کالج یا دانشگاه و رسید پرداخت شهریه گواهی حساب بانک متقاضی و سایر مدارک مالی کپی مدارک تحصیلی قبلی و مدرک زبان برنامه تحصیلی در کانادا و برنامه پس از تحصیل دو قطعه عکس پاسپورت اصل فیش پرداخت هزینه سفارت اصل پاسپورت و کپی صفحات اول دارای مشخصات کپی تمامی صفحات شناسنامه همراه با یک سری ترجمه کامل شناسنامه برگ معافیت سربازی

مشخصات

اگر در یکی از دو دسته فوق قرار دارید میتوانید شانس خود را برای اخذ ویزای مولتی کانادا امتحان کنید و هنگام تقاضای ویزای مسافرتی، به جای ویزای تک ورودی Single-entry تقاضای ویزای چندگانه Multiple-entry بدهید و امیدوار باشید افسر مهاجرت در ان روز تصمیم بگیرد با درخواست شما موافقت کند. نکته جالب اینکه اگر کسی شرایط ویزای چندگانه را داشته باشد ولی تقاضای ویزای تک ورودی بدهد، افسر مهاجرت برای این شخص ویزای تک ورودی معمولی صادر می کند ولی در نامه ای که به وی ارسال میشود به شخص اطلاع خواهند داد که اگر ویزای چندگانه تقاضا می داد هم مورد قبول واقع می شد.

مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی: ویزای ,تقاضای ,چندگانه ,ورودی ,تقاضای ویزای ,ویزای چندگانه ,افسر مهاجرت ,ویزای مولتی ,مولتی کانادا ,ویزای مولتی کانادا
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.
چرا بعضی از افراد مدت اعتبار ویزای مولتی کانادا را کم تر از 5 سال اعلام میکنند؟ اعتبار ویزای مولتی کانادا بر اساس میزان اعتبار پاسپورت شما است مثلا اگر پاسپورت شما 3 سال اعتبار داشته باشد ویزای شما حداکثر 3 سال اعتبار دارد از آنجا که پاسپورت های ایرانی 5 سال اعتبار دارد ویزای مولتی کانادا یک ماه قبل از تاریخ انقضای پاسپورت شما بی اعتبار میشود شما در بهترین حالت 4 سال و 11 ماه اعتبار ویزا دارید.

مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی: اعتبار ,ویزای ,پاسپورت ,مولتی ,کانادا ,مولتی کانادا ,ویزای مولتی ,اعتبار ویزای ,اعتبار دارد ,ویزای مولتی کانادا ,اعتبار ویزای مولتی
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.
یکی از روش های مختلف مهاجرت به کانادابرنامه چند ساله مهاجرت به کانادا است که در چند سال آتی کانادا از طریق تعدادی از برنامه ی اقتصادی و برنامه های اسپانسرشیپ خانوادگی پذیرای مهاجران بیشتری خواهد بود. دولت های استانی و منطقه ای برای پذیرش موثر و کارآمدتر تازه واردین به منطقه ی خود از این برنامه ها استفاده می کنند. هر PNP متناسب با نیازهای خاص استان یا منطقه سازگار شده است تا منتخبانی که برای زندگی و کار در یک منطقه آماده هستند و می تواند به صورت مثمر ثمر به جامعه ی آنجا کمک کنند، انتخاب نمایند. از سال 2015 همه ی PNP ها حدقال یک برنامه ی انتخاب استانی همراستا با سیستم اکسپرس اینتری فدرال دارند. این برنامه ها با عنوان برنامه های انتخاب استانی پیش شناخته می شوند.

مشخصات

روش های مختلف برای مهاجرت به کانادا وجود دارد که یکی از روش های متداول برای مسافرت و گردش در کشورهای گوناگون، اخذ ویزای توریستی است. کانادا از جمله کشورهایی است که متقاضیان زیادی به عنوان ویزیتور کوتاه مدت جهت دیدار با اقوام و آشنایان، بازدید از جاذبه های گردشگری کانادا، شرکت در همایش و کنگره و یا دوره های کوتاه مدت تحصیلی قصد ورود به این کشور را دارند دولت کانادا به علت کثرت درخواست های ویزای توریستی کانادا، قوانینی بسیار جدی در این زمینه برای ورود متقاضیان خارجی وضع نموده است؛ البته وکلای داتیک ضمن آشنا نمودن شما با این قوانین و تکمیل دقیق مدارک، روند اخذ ویزای توریستی کانادا را تسهیل خواهند نمود.

مشخصات

کانادا برای پویا نمودن بازار کار خود و جبران کمبود نیروی کار ماهر خود، هر ساله دهها هزار نیروی کار خارجی از سراسر جهان جذب می نماید. به جز شهروندان کانادا و مقیمان دائم این کشور، تمامی ساکنین کانادا برای کار کردن در این کشور به اخذ مجوز کار از کشور کانادا یا به طور مشخص از اداره مهاجرت و پناهندگی کانادا نیاز دارند. بنابراین اخذ مجوز کار یکی از سریع ترین راه ها برای ورود و در نهایت مهاجرت به کانادا است چرا که امکان تبدیل به اقامت دائم را دارد. برای کارمندان خارجی، معمولاً پیش از دریافت ویزای کار از دفتر استخدام و گسترش مبادلات اجتماعی کانادا (ESDC)، نیاز به پیشنهاد کار از سوی یک کارفرمای کانادایی هست. این فرآیند خود چند مرحله دارد.

مشخصات

یکی از روش ها مهاجرت به کانادا روش اکسپر اینتری میباشد که سیستم ورود سریع یا Express Entry در راستای مهاجرت به کانادا معرفی شده است، البته این روش مهاجرتی محسوب نمیشود و در حقیقت نوعی سیستم جمع آوری، دسته بندی و انتخاب که براساس میزان امتیاز است. سیستم Express Entry در برنامه مهاجرت به کانادا تغییراتی را ایجاد کرده که در واقع این روش با امتیاز کسانی که متقاضی مهاجرت به کانادا هستند و براساس مهارت ها و توانایشان سنجیده میشود. البته این روش نیز با قرعه کشی است که در سال چند بار بین متقاضیان مهاجرت به کانادا با بیشترین امتیاز انجام می شود. برای ورود به سیستم انتخابی یک حداقل امتیاز در نظر گ شده است که در سال گذشته این امتیاز در هر دوره متفاوت بود و گاهی این حداقل امتیاز بالا وگاهی پایین آمد.

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب

عکس آقای خامنه ای

آخرین جستجو ها

اگر هرگونه سوال و یا اشکالی در رابطه با این زمینه و یا هر زمینه تحصیلی
مانند: مدرسه ، دانشگاه ، کنکور ، ارشد ، دکتری ، نظام وظیفه و... دارید ؛

...کافیست با ما تماس بگیرید

شماره تماس از خط ثابت 9099071613

شماره تماس دوم از خط ثابت 02170705003

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل