روش های مختلف مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی از روشهایی است که هرگز توصیه نمیشود وتقاضای افراد دارای شرایط زیر قابل ارجاع به هیئت رسیدگی به امور مهاجرت و پناهندگی کانادا نیست: تشخیص داده شود متقاضی، پناهنده کشوری است که میتواند به آن بازگردد. از طریق مرز کانادا و ایالت متحده آمریکا وارد شده باشد. به علت فعالیت‌های مجرمانه و نقض حقوق بشر برای امنیت کانادا خطرناک باشد. مدارکی از متقاضی مبنی بر درخواست قبلی‌ ردّ شده پناهندگی کانادا موجود باشد. در مسیر مهاجرت به کانادا، در کشوری که امکان پناهنده شدن را داشته است، توقف کرده باشد.

مشخصات

مهاجرت به کانادا از طریق کار دارای شرایطی میباشد که ویزای موقت کار می تواند برای بازه های زمانی متنوع از چند روز گ تا چندسال صادر شود. در اکثر موارد، فرآیند درخواست ویزای کار 2 مرحله ای است. ابتدا، باید کارفرمای کانادایی اجازه ی دولت را برای استخدام فردی خارج از کانادا دریافت کند. پس از دریافت این مجوز، کارمند انتخاب شده باید درخواست ویزای کار کند و پیش از ورود به کانادا، آن را دریافت نماید. ویزای کاری که برای شغل خاصی در کانادا اعطا می شود، به آن کار وابسته است. بنابراین کارمند خارجی تنها می تواند برای کارفرمایی کار کند که در ویزای کارش مشخص شده است. اگر فرد در طول اقامت موقت خود کارفرمای دیگری پیدا کند و هنوز اقامت دائم کسب نکرده باشد، باید دوباره درخواست ویزای کار دهد و برای کار جدید پیش از تغییر شغل خود ویزای کار بگیرد. برای کسب ویزای کار، راه های مختلفی وجود دارد. بسته به ملیت کارمند خارجی، حرفه ی تخصصی او و کار مورد نظرش در کانادا، ممکن است پروسه ی دریافت ویزا تغییر کند.

مشخصات

گام اول برای مهاجرت به کانادا از طریق کار : ابتدا باید بررسی شود که هیچ شهروند کانادایی یا شهروند مهاجر دارای اقامت دائم در حال حاضر برای انجام کار مورد نظر کارفرمای کانادایی وجود ندارد. بر همین اساس ضروری است اداره منابع انسانی و توسعه کانادا (HRSDC) باید درخواست کافرما را ارزیابی (LMIA) و تأیید کند مجوز کاری را که از سوی اداره مهاجرت صادر می شود اثر منفی بر اقتصاد کانادا نخواهد داشت. در بعضی موارد محدود، ویزای کار بدون نیاز به ارزیابی توسط دفتر مهاجرت کانادا صادر می شود. این موارد عبارتند از: وجود یک توافق بین المللی. مثل توافق تجارت آزاد آمریکای شمالی (NAFTA) اگر ورود این فرد خاص نفع ویژه ی اقتصادی، اجتماعی یا فرهنگی برای کانادایی ها داشته باشد. امکان استخدام و گرفتن ویزای کار برای همسر یا شریک عاطفی فردی که خود برای اقامت در کانادا ویزای کار یا اقامت موقت تحصیلی دارد. اگر کاری که فرد برای آن در نظر گ شده، ماهیت خیریه یا مذهبی داشته باشد. اگر فردی به جز دلایل بالا، به دلیل خاصی مثلا درخواست پناهندگی به کانادا، نیاز دارد از خود حمایت مالی کند و مشغول به کار باشد.

مشخصات

مهاجرت به عنوان نیروی کار متخصص یکی از روش های مختلف مهاجرت به کانادا میباشدکه مهاجران تحت عنوان نیروی کار متخصص بر اساس توانایی خود در میزان مشارکت آنها در اقتصاد کانادا انتخاب می شوند . برای گزینش افراد با تجربه کاری تخصصی که تمایل به مهاجرت به کانادا را دارند سیستم جدیدی به نام اکسپرس انتری وجود دارد . سیستم اکسپرس انتری برای گزینش تقاضانامه های اقامت دایم تحت عنوان برنامه های مهاجرتی اقتصادی فدرال به صورت زیر می باشد .

مشخصات

روشهای مختلفی برای مهاجرت به کانادا وجود دارد که یکی از راههای آن تحصیل در کانادا میباشد که در این روش متقاضی با تحصیل در یکی از کالج ها یا دانشگاه های کانادا امکان مهاجرت به کانادا را بلافاصله پس از اتمام تحصیل خواهد داشت. تحصیل میتواند در یکی از دوره های لیسانس یا فوق لیسانس یا دکترا یا کالج با تعداد ساعات بیش از ۱۸۰۰ ساعت باشد. متقاضی پس از پایان تحصیل در فاصله ۳۰ روز کاری تایید اقامت خود را دریافت خواهد کرد.

مشخصات

متقاضیان برای مقطع قبل از دبیرستان برای مهاجرت به کانادا می توانند از مقطع قبل از دبستان تا دبیرستان برای مدارس کانادا درخواست بدهند و در نهایت دیپلم کانادا را دریافت کنند . ادارات آموزشی هر استان برنامه مشخصی برای دانش آموزان خارجی متقاضی دارند و مدارس مشخصی در هر استان برای این منظور با کادر آموزش دیده مهیا شده است سیستم انتخابی مدارس بر اساس سن متقاضی است بدین صورت که فرد از 5 سال تا 18 سال می تواند در این مدارس ثبت نام کند. شرط زبان در بیشتر این مدارس برای دانش آموزان ایرانی قرار داده نشده است و پیش نیاز های هر متقاضی بر اساس سطح زبان در طول تحصیل ارایه می شود.

مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی: مدارس ,کانادا ,متقاضی ,دبیرستان ,مقطع ,دبیرستان برای ,دانش آموزان ,برای دانش ,برای مهاجرت ,متقاضیان برای
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.
مهاجرت به کانادا از طریق کار و تخصص ، کانادا به طور فعالانه به دنبال نیروی کار و کارگران خارجی حرفه ای برای کمک به رشد نیروی کار ملی قوی است. اگر شما به دنبال کار دائم و یا موقت در کانادا هستید، یا حتی اگر شما یک کارفرمای کانادایی به دنبال نیروی کار ماهر و حرفه ای از خارج از کشور هستید، این مقالات ارزشمند در سایت ما به شما در تحقق اهداف شما کمک خواهد کرد.

مشخصات

در مورد مهاجرت به کانادا از طریق کار باید به موارد زیر اشاره نمود : در صورتی که حرفه و کار شما زیر مجموعه مشاغلی باشد که نیاز به تأییدیه اداره منابع انسانی و توسعه کانادا جهت اخذ مجوز نداشته باشد و همچنین دارای شرایطی باشید که بتوانید بدون ویزا وارد کانادا شوید، می توانید در هنگام ورود به کانادا نیز برای اخذ مجوز اقدام کنید. در صورت فعالیت تمام وقت و پرداخت مالیات به دولت کانادا، پس از یک سال می توانید جهت اخذ اقامت دائم این کشور اقدام و متعاقب آن (حدود سه سال) پاسپورت این کشور را دریافت کنید و در نتیجه به عنوان شهروند کانادا در این کشور ست کنید. افرادی که با ویزای بازدید تجاری و به عنوان بیزینس ویزیتور (business visitor) وارد خاک کانادا می شوند تحت شرایطی نیاز به اخذ این مجوز ندارند. فرزندان اشخاصی که موفق به اخذ مجوز کار در کانادا شده اند، می توانند تا پایان دوره دبیرستان از آموزش رایگان در مدارس کانادا بهره مند شوند. فارغ التحصیلان دانشگاه های معتبر کانادا ظرف سه ماه پس از دریافت مدرک خود می توانند درخواست مجوز کار از دولت کانادا را نمایند.

مشخصات

یکی از روش های اقامت در کانادا مهاجرت از طریق اخذ پیشنهاد کار: مهندسی عمران، معماری، مکانیک، برق و کامپیوتر و همچنین تکنسین های فنی، مشاغل مهارتی نظیر جوشکاری، تعمیرات، لوله کشی، کاشی کاری، آشپزی، کشاورزی و … می توانند از طریق این روش در کمتر از یک سال و با دانش ابتدایی زبان، برای خود و خانوادشان اقامت دایم کانادا را دریافت نمایند.

مشخصات

از نکات مهم برای مهاجرت و اقامت به کانادا میتوان به موارد زیر اشاره نمود : سیستم بیومتریک (اثر انگشت و عکس) برای متقاضیان ویزای توریستی کانادا (بین 14 الی 79 سال) الزامی است. و با توجه به تعطیلی سفارت کانادا در ایران، متقاضیان مراحل اخذ ویزای خود باید به یکی از سفارت های کانادا در کشورهای مجاور (آنکارا و استانبول، ارمنستان، آذربایجان، گرجستان، کویت، بحرین، امارات) مراجعه نمایند. در صورتی که فرزندان زیر ۱۸ سال بدون والدین سفر می کنند باید رضایت نامه کتبی والدین خود را به همراه سایر مدارک ارائه نمایند و باید مشخص شود وظیفه سرپرستی از وی در مدتی که در کانادا اقامت دارد با چه کسی است. هم چنین اگر فقط یکی از والدین همراه فرزند باشد، باید رضایت نامه والد دیگر را داشته باشد.

مشخصات

مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی به وسیله اسپانسرها که از خارج خاک کانادا هم میتوانند اقدام کنند و درخواست پناهندگی خود را مطرح نمایند .لازم به ذکر است که کلیه مخارج این اشخاص باید توسط اسپانسرها تقبل گردد که شامل هزینه کامل یک سال زندگی در کانادا خواهد بود و افرادی که از این طریق اقدام نکنند ناچارا باید وارد خاک کانادا شده و در همانجا درخواست پناهندگی خود را مطرح نمایند .


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی: کانادا ,پناهندگی ,اسپانسرها ,طریق ,مطرح نمایند ,درخواست پناهندگی ,وسیله اسپانسرها ,طریق پناهندگی
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.
مهاجرت به کانادا از طریق ساسکاچوان از طریق نیروی کار ماهر دارای شرایط زیر میباشد : برای افرادی که تمایل دارند در ساسکاچوان زندگی و کار کنند .متقاضیان زیر می توانند برای این بخش از برنامه مهاجرتی واجد شرایط باشند: نیروی کار ماهر،کارگران ماهر ،حرفه ای ها و مدیرانی که یک پذیرش برای کار تمام وقت از یک کارفرما در ساسکاچوان دارند نیروهای ماهری که پیشنهاد کار ندارند اما برای یکی از مشاغل بسیار مورد نیاز در ساسکاچوان مهارت بالایی دارند نیروهای کار ماهر که حداقل ۶ ماه در ساسکاچوان دارای اجازه کار معتبر از اداره مهاجرت و شهروندی کانادا باشند در این برنامه مهاجرتی متقاضی بایستی : ۶۰ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز ارزیابی را کسب کند. حداقل در ۱۰ سال گذشته یک سال سابقه کار در شغل مورد نظر خود را داشته باشد. حداقل امتیاز زبان CLB4 راداشته باشد. تحصیلات آکادمیک با حداقل مدرک یا گواهینامه یکساله داشته باشند. تمکن مالی داشته باشد.

مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی: ساسکاچوان ,حداقل ,ماهر ,کانادا ,امتیاز ,داشته ,داشته باشد ,دارند نیروهای ,برنامه مهاجرتی ,طریق ساسکاچوان
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.
یکی از روشهای مهاجرت به کانادا ، مهاجرت به کانادا از طریق ساسکاچوان میباشد که در واقع برنامه نیروی متخصص ساسکاچوان نام دارد استان ساسکاچوان جهت سال 2017 برنامه های مهاجرت استان و همچنین ظرفیت هر برنامه را جهت پذیرش مهاجر و اقامت دایم کانادا اعلام نمود.ظرفیت این دوره 600 نفر می باشد. استان ساسکاچوان دارای برنامه های مختلف جذب مهاجر از جمله روش تخصصی ، روش کار آفرینی، اقامت دانشجویان و تجربه استان ساسکاچوان می باشد. همچنین روش تخصصی اکسپرس اینتری هم یکی از روشهای مهاجرت این استان میباشد. متقاضیان روش اکسپرس اینتری استان ساسکاچوان ابتدا موفق به دریافت سرتیفیکیت این استان شده و سپس جهت اقامت دایم اقدام می نمایند .

مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی: استان ,ساسکاچوان ,برنامه ,مهاجرت ,اقامت ,کانادا ,استان ساسکاچوان ,اقامت دایم ,اکسپرس اینتری ,متخصص ساسکاچوان ,برنامه نیروی ,نیروی متخصص ساسکاچ
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.
برای ویزای توریستی کانادا مدارک شما به دقت بررسی و کنترل می شوند و برحسب شرایط خاص پرونده ممکن است مدارک بیشتری از شما خواسته شود. پس از اینکه مدارک کامل شد، یک الی دو هفته زمان میبرد تا همکاران بخش اجرایی ما درخواست ویزای شما را به سفارت ارائه دهند. تکمیل فرمها و پرداخت وجوه مرتبط نیز در همین مرحله انجام میگیرد. حتما فرمهایی که برای شما پر شده است را به دقت مطالعه نمایید و به ما تاییدیه دهید. پس از طی این مراحل، نامه انگشت نگاری در اختیار شما قرار داده می شود و شما تا یک ماه فرصت دارید به محل موردنظر مراجعه نمایید. انتخاب محل انگشت نگاری با شماست: از دبی، آنکارا و ایروان گ تا رم، پاریس، شیکاگو و … توجه نمایید که کانادا در حال حاضر نیازی به تعیین وقت سفارت ندارد و انگشت نگاری در هر روز و هر زمانی که شما بخواهید در این بازه یک ماهه قابل انجام است.

مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی: انگشت ,نگاری ,نمایید ,مدارک ,کانادا ,ویزای ,انگشت نگاری ,توریستی کانادا ,ویزای توریستی ,برای ویزای ,ویزای توریستی کانادا ,برای ویزای توریستی
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.
یکی از روش های متداول برای مسافرت و گردش در کشورهای گوناگون، اخذ ویزای توریستی است. بسیاری از گردشگران و مهاجران به دلیل شرایط مناسب اجتماعی و اقتصادی که در کانادا وجود دارد، بازدید از این کشور را در اولویت قرار می دهند. دولت کانادا به علت کثرت درخواست های ویزای توریستی کانادا، قوانینی بسیار جدی در این زمینه برای ورود متقاضیان خارجی وضع نموده است؛ البته در صورت آشنایی کامل با این قوانین و تکمیل دقیق مدارک کار سختی برای اخذ ویزای توریستی کانادا نخواهید داشت و میتوانید از سایتهای معتبر اینترنتی برای اخذ ویزای توریستی اقدام نمایید .

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
عکس آقای خامنه ای

آخرین جستجو ها