موارد مهم برای مهاجرت به کانادا از طریق کار

در مورد مهاجرت به کانادا از طریق کار باید به موارد زیر اشاره نمود : در صورتی که حرفه و کار شما زیر مجموعه مشاغلی باشد که نیاز به تأییدیه اداره منابع انسانی و توسعه کانادا جهت اخذ مجوز نداشته باشد و همچنین دارای شرایطی باشید که بتوانید بدون ویزا وارد کانادا شوید، می توانید در هنگام ورود به کانادا نیز برای اخذ مجوز اقدام کنید. در صورت فعالیت تمام وقت و پرداخت مالیات به دولت کانادا، پس از یک سال می توانید جهت اخذ اقامت دائم این کشور اقدام و متعاقب آن (حدود سه سال) پاسپورت این کشور را دریافت کنید و در نتیجه به عنوان شهروند کانادا در این کشور ست کنید. افرادی که با ویزای بازدید تجاری و به عنوان بیزینس ویزیتور (business visitor) وارد خاک کانادا می شوند تحت شرایطی نیاز به اخذ این مجوز ندارند. فرزندان اشخاصی که موفق به اخذ مجوز کار در کانادا شده اند، می توانند تا پایان دوره دبیرستان از آموزش رایگان در مدارس کانادا بهره مند شوند. فارغ التحصیلان دانشگاه های معتبر کانادا ظرف سه ماه پس از دریافت مدرک خود می توانند درخواست مجوز کار از دولت کانادا را نمایند.

اگر هرگونه سوال و یا اشکالی در رابطه با این زمینه و یا هر زمینه تحصیلی
مانند: مدرسه ، دانشگاه ، کنکور ، ارشد ، دکتری ، نظام وظیفه و... دارید ؛

...کافیست با ما تماس بگیرید

شماره تماس از خط ثابت 9099071613

شماره تماس دوم از خط ثابت 02170705003

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

عکس آقای خامنه ای

آخرین جستجو ها

اگر هرگونه سوال و یا اشکالی در رابطه با این زمینه و یا هر زمینه تحصیلی
مانند: مدرسه ، دانشگاه ، کنکور ، ارشد ، دکتری ، نظام وظیفه و... دارید ؛

...کافیست با ما تماس بگیرید

شماره تماس از خط ثابت 9099071613

شماره تماس دوم از خط ثابت 02170705003

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل